Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Απομονωμένος στο κελί του ο 50χρονος δολοφόνος της Ενκελέιντα προετοιμάζει την απολογία του

Αμετανόητος και απομονωμένος στο κελί του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει ο δολοφόνος της 40χρονης όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης μαχαίρωσε 15 φορές την πρώην σύζυγο του έξω από το σπίτι της στο Μενίδι.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί. Εκεί αναμένεται να εμφανιστεί μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, επειδή μόλις είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της άτυχης 40χρονης με έναν άλλον άνδρα.

«Θεωρώ

ότι είναι μονόδρομος να ζητήσει συγγνώμη και θα το κάνει. Σε αυτό το στάδιο ενώπιον της ανακρίτριας θα δηλώσει έστω λεκτικά μεταμέλεια», δήλωσε η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Με τις πράξεις του, ωστόσο, για μία ακόμη φορά φρόντισε να δείξει ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του, με την άρνησή του να ταξιδέψει ο ανήλικος γιος του ζευγαριού στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του. Κάτι που τελικώς συνέβη, με την παρέμβαση και της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Τα είχε σχεδιάσει όλα

Ο 50χρονος θα επιδιώξει να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της ανακρίτριας, εκεί όπου θα χρειαστεί να δικαιολογήσει και την προετοιμασία που φέρεται να είχε κάνει για να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα.

Έφερε πάνω του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, επί 50 λεπτά βρισκόταν κάτω από το σπίτι του θύματος, αδιαφορώντας ότι βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο όπου υπήρχε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας, ενώ είχε φροντίσει να κλείσει και ξενοδοχείο.

Η επιμέλεια του 15χρονου

Η 40χρονη είχε καταγγείλει συνολικά τρεις φορές τον δολοφόνο της ενώ όπως αποκάλυψε η οικογένειά της δεν παρουσιάστηκε στο τελευταίο δικαστήριο καθώς ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: «Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε».

Αντίστοιχος φόβος υπήρχε και στα παιδιά, τα οποία ο 50χρονος, όπως έχει καταγγελθεί, τα εξύβριζε και τα απειλούσε. Η δικηγόρος του θύματος θα ζητήσει να αναλάβουν συγγενείς πρώτου βαθμού της μητέρας την επιμέλεια του 15χρονου γιου.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα