Σκότωσε την άρρωστη σύζυγό του επειδή δεν άντεχε οικονομικά να τη φροντίσει

Σοκάρει η ομολογία ενός άνδρα από το Κάνσας Σίτι ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του ενώ αυτήνοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο νοσοκομείο.  

Ο λόγος Ronnie Wiggs ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του γιατί δεν μπορούσε να συνεχίζει να πληρώνει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Η σύζυγός του έκανε αιμοκάθαρσή στο Ιατρικό Κέντρο Centerpoint στο Independence όταν ο Wiggs τη σκότωσε, αναφέρει το NBC News.

Το προσωπικό

του νοσοκομείου κατάφερε να την επαναφέρει, αλλά λίγο αργότερα διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Η γυναίκα πέθανε το Σάββατο.

Μετά την επίθεση, ο Wiggs έφυγε από το νοσοκομείο. Στη συνέχεια επέστρεψε με τον γιό τους και εκεί ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Το προσωπικό τον άκουσε να λέει, «Το έκανα, τη σκότωσα, την έπνιξα».

Στη συνέχεια συνελήφθη και είπε σε έναν ντετέκτιβ ότι κάλυψε τη μύτη και το στόμα της συζύγου του για να την εμποδίσει να ουρλιάξει.

Είπε ότι είχε πάθει κατάθλιψη και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη φροντίδα της και τα έξοδα του νοσοκομείου.

Επίσης, είπε ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του ενώ βρισκόταν σε μονάδα αποκατάστασης, αλλά εκείνη ξύπνησε και του είπε να μην το ξανακάνει. 

Τέλος αποκάλυψε ότι επρόκειτο να προσπαθήσει να σκοτώσει τη σύζυγό του και άλλη φορά ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία επειδή το δωμάτιο ήταν συνδεδεμένο με πολλές οθόνες.

Related...Βέλγιο: Κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του το 1994 - Ανακαλύφθηκαν λείψανα σε κήποΓαλλία: Καθηγητής κιθάρας προσέλαβε εκτελεστές για να σκοτώσουν τον κινησιοθεραπευτή τουΓαλλία: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα» (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκότωσε,skotose