Καίτη Φίνου: «Υπήρξα σε σχέση που με έβριζαν, με εξευτέλιζαν και με ταπείνωναν»

17:14 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα προβλήματα που της προκάλεσε ο κορονοϊός και το σύνδρομο Long Covid.

«Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ. Πέρασε ένας χρόνος και υπάρχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα, δεν ξέρω αν θα προλάβω να μην τυφλωθώ, μου έφυγαν νύχια. Ο κόσμος με ρωτάει πότε θα βάλω δόντια.

Ζω στο Σπίτι του

Ηθοποιού, δεν φοβάμαι αν και πόσο θα μου έρθει το ρεύμα. Έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Στο Σπίτι του Ηθοποιού μπορείς να μείνεις μέχρι να αρχίσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, δεν είναι γηροκομείο για να έχει μέσα και γιατρούς», τόνισε η Καίτη Φίνου.

Και συνέχισε: «Είχα σχέση μέχρι και πριν τον Covid αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει. Υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε έξω, δεν τον βλέπω καθόλου αλλά υπάρχει ως βοήθεια, ως μία καλή σύνταξη στην κάρτα μου».

Η Καίτη Φίνου, τέλος, υπογράμμισε: «Αυτό με τις γυναικοκτονίες είναι τραγικό. Έχω βρεθεί σε κακοποιητική σχέση. Υπήρχε λόγος και είναι κάτι που δεν θέλω να μοιραστώ, γιατί αφορά την οικογένειά μου. Υπήρξα σε σχέση που με έβριζαν, με ξεφτίλιζαν, με ταπείνωναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα