Πρώτη ματιά στο Assassin’s Creed Shadows

Η Ubisoft επέτρεψε στους fans του Assassin’s Creed την πρώτη πραγματική ματιά στο επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise, δίνοντας στη δημοσιότητα το trailer του Shadows. Το γνωστό και ως Assassin’s Creed: Codename Red, θα στείλει το franchise στη φεουδαρχική Ιαπωνία

για πρώτη φορά αυτό το Νοέμβριο, επιτρέποντας στους παίκτες να ζήσουν νέες περιπέτειες ως ninja Naoe.

Το νέο παιχνίδι θα επιτρέψει επίσης στους παίκτες να αναλάβουν κι έναν δεύτερο ρόλο, αυτόν του θρυλικού μαύρου σαμουράι Yasuke. Παρά το γεγονός ότι κι άλλα παιχνίδια Assassin’s Creed έχουν δύο πρωταγωνιστές, οι χαρακτήρες του Shadows φαίνεται ότι είναι πιο ξεχωριστοί. Ο γυναικείος χαρακτήρας του παιχνιδιού εμφανίζεται να χειρίζεται ninjato, λεπίδα καρπού και kusarigama. Ο σαμουράι ομόλογός της είναι ένας βαριά εξοπλισμένος φίλος με ένα βαρύ katana.

Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τις κινηματογραφικές φιλοδοξίες της Ubisoft και παρουσίασε τους χαρακτήρες. Οι fans θα χρειαστεί λογικά να περιμένουν μέχρι το Ubisoft Forward τον Ιούνιο για να ρίξουν μια ματιά στο πραγματικό gameplay.

Δείτε το trailer του Assassin’s Creed Shadows:

Όπως έγινε γνωστό, το Shadows αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, το στούντιο πίσω από το αγαπημένο Odyssey του 2018, υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Jonathan Dumont. Ανακοινώθηκε αρχικά το 2022 με την κωδική του ονομασία και υποσχέθηκε να στείλει το franchise Assassin’s Creed στην τοποθεσία που ζητούσαν οι gamers.

Πρόκειται για ένα open-world RPG, το οποίο έρχεται μετά το Assassin’s Creed Mirage, έναν τίτλο που επέστρεψε στις “ρίζες”. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία είναι μόνο ένα από τα πολλά projects που βρίσκονται στα σκαριά.

Το Assassin’s Creed Shadows θα είναι διαθέσιμο στα Amazon Luna, Mac, PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 15 Νοεμβρίου.

The post Πρώτη ματιά στο Assassin’s Creed Shadows appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα