Τελευταίο αντίο στην κομμώτρια που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στην Πάτρα - Τι λέει η κόρη της

09:18 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η άτυχη κομμώτρια πέθανε πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα στην Πάτρα. Τα δύο της παιδιά και ο σύζυγος, ανεβαίνουν έναν ανείπωτο Γολγοθά…

Το τελευταίο αντίο στην Πάτρα θα πουν συγγενείς και φίλοι, σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών στην Χαρά Ιωαννίδη, την κομμώτρια που έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα μετά από μία επέμβαση ρουτίνας. Οι δικοί της άνθρωποι στην Πάτρα

περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου. Τι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης ρουτίνας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στη Γλυφάδα και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

«Πήγαμε με την μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες» λέει η κόρη της στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας και συνεχίζει:

Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα. Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όπως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα της διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά «έφυγε» δηλώνει η Ελένη Ιωαννίδου.

Στο κομμωτήριο της στην οδό Γούναρη λίγο πριν από την Αθανασίου Διάκου στην Πάτρα, όσοι περνούν και βλέπουν το κατάστημα της κλειστό σταματούν. Κάποιοι κατεβάζουν τα κεφάλια τους σε ένδειξη πένθους, λύπης, συμπόνοιας. Πλησιάζουν και βλέπουν την επιγραφή που προφανώς έχει αφήσει κάποια από τις δεκάδες πελάτισσες της. «Κοριτσάκι σε αγαπούσε ο Θεός, σε ήθελε στους αγγέλους και σε πήρε κοντά του. Καλό παράδεισο χαρά μου» αναφέρει το σημείωμα μεταξύ άλλων πάνω στην τζαμαρία του κομμωτηρίου της.

Η Χαρά Ιωαννίδη υπήρξε μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματίες της Πάτρας στον χώρο της κομμωτικής και της αισθητικής και ίσως για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο μια από τις καλύτερες hair stylist των τελευταίων ετών.

Μια επαγγελματίας που εκτός των άλλων δίδαξε την κομμωτική τέχνη στις νεότερες και αποτέλεσε παράδειγμα. Αφήνει πίσω της δύο παιδιά τον Γιώργο και τη Ελένη και τον αγαπημένο της σύζυγο Χρήστο.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που γράφονται στο διαδίκτυο είναι δεκάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, η οικογένεια όρισε τεχνικό σύμβουλο ο οποίος ήταν παρών στην χθεσινή νεκροψία. Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» μετά από κάποια επιπλοκή και κατέληξε από καρδιακή ανακοπή. Είχε προηγηθεί χειρουργική επέμβαση ρουτίνας.

Η άτυχη κομμώτρια κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες και μετά από «επισκέψεις» σε τρία Νοσοκομεία, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

To άρθρο Τελευταίο αντίο στην κομμώτρια που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στην Πάτρα - Τι λέει η κόρη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα