Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη του εγκλήματος στη Χαλκίδα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο την 63χρονη

09:36 17/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για το έγκλημα στη Χαλκίδα, με τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία, που οδηγούν στον δολοφόνο…

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για το έγκλημα στη Χαλκίδα και όλα δείχνουν πως η αποκάλυψη της σκοτεινής αλήθειας είναι πλέον θέμα ημερών. Η δολοφονία της 63χρονης έχει συνταράξει ολόκληρη την πόλη. Η κόρη της άτυχης γυναίκας

περιμένει όπως λέει να μάθει ποιος ή ποιοι σκότωσαν τη μητέρα της. Τι λόγος υπήρχε για να τα βάλουν με τόσο μίσος, με μια ανήμπορη από τα κινητά προβλήματα γυναίκα, να αντισταθεί. 

«Συνεχίζεται η έρευνα, χθες έγινε νέα κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι της εντολέως μου. Ελήφθησαν κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί, μου εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν καταλήξει στον δράστη ή στους δράστες. Πρέπει να σημειώσουμε πως το θύμα της κλοπής, δεν είναι το θύμα της ανθρωποκτονίας αλλά η εντολέας μου. Τα χρήματα τα οποία εκλάπησαν είναι ιδιοκτησίας της εντολέως μου. Ψάχνοντας το κίνητρο, θα βρούμε ποιος είναι από πίσω. Πιθανολογούμε ως κίνητρο την κλοπή», λέει, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

Το έγκλημα σημειώθηκε την Παρασκευή 10 Μαϊου, με την 63χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα. Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα ο δράστης να είναι συγγενής της 63χρονης που την σκότωσε για να τη ληστέψει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ. Τα κοσμήματα όμως, βρέθηκαν στη θέση τους.

Η 63χρονη δέχθηκε 6 μαχαιριές από κουζινομάχαιρο και βρέθηκε νεκρή σε εμβρυακή στάση στο κάτω μέρος της σκάλας του σπιτιού της, ενώ το ΠΙ που χρησιμοποιούσε για να μετακινείται καθημερινά, βρέθηκε στο πάνω μέρος της σκάλας.

Στο σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης ενώ ο δράστης φέρεται να μπήκε στο σπίτι με τα δεύτερα κλειδιά τα οποία ήταν σε μία γλάστρα. Το γεγονός ότι δεν εκλάπησαν τα κοσμήματα της γυναίκας υποδηλώνει πως το άτομο που την δολοφόνησε πιθανώς να είναι από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον της.

To άρθρο Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη του εγκλήματος στη Χαλκίδα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο την 63χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφίγγει, Χαλκίδα, 63χρονη,sfingei, chalkida, 63chroni