Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: «Με άγγιζαν σε σημεία που απαγορευόταν, μου μιλούσαν αισχρά, ντρεπόμουν»

Για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha «Να Με Λες Μαμά», η οποία έρχεται το προσεχές φθινόπωρο στο πρόγραμμα του σταθμού, μίλησε η Ελένη Κοκκίδου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησαν η ρεπόρτερ Μένια Κούκου και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Έχει σπουδαίο καστ αυτή η σειρά και για μένα ήταν ένα δώρο

το να λάβω μέρος σε μία δραματική σειρά. Εγώ παίζω μία γυναίκα που κάποια στιγμή είχα πάει στη φυλακή. Λόγω της φυλακής στερήθηκα την κόρη μου, την οποία υιοθέτησε ένα πλούσιο ζευγάρι», δηλώνει η Ελένη Κοκκίδου.

«Είναι ένα τόσο σύγχρονο πράγμα, καθημερινό πια. Είμαι συγκλονισμένη, γιατί αυτά τα πράγματα γίνονταν πάντα και θα γίνονται πάντα, διότι γίνονται κρυφά», σημειώνει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Εγώ ως κορίτσι είχα πάντα τους άντρες που με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλει, μέσα στο λεωφορείο ή θα μου μιλούσαν αισχρά στον δρόμο για το σώμα μου. Ήμουν από μία οικογένεια που μου είχε μάθει να μην αντιδρώ, ήταν ευγενής και λίγο χάπατο η μητέρα μου. Ντρεπόμουν», εξομολογείται στη συνέχεια της συνέντευξης η Ελένη Κοκκίδου.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνήλθα από την εντατική είναι τι κακό θα μπορούσα να είχα κάνει στους γονείς μου. Τι θα μπορούσαν να ζήσουν εάν εγώ πέθαινα», παραδέχεται για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε παλαιότερα η Ελένη Κοκκίδου.



Keywords
Τυχαία Θέματα