Παντελής Τουτουντζής: «Με ενοχλεί που ακόμα πηγαίνω σε ψυχολόγο επειδή ξυπνάνε αυτές οι μνήμες»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο ριάλιτι Tv Queen, ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός make up artist γύρισε πίσω στα εφηβικά του χρόνια και μίλησε από καρδιάς για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ειδικότερα, ο Παντελής Τουτουντζής εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι ότι είχα να αντιμετωπίσω από βλέμματα και αποδοκιμασίες μέχρι

να γίνομαι στόχος γελοιοποίησης. Με προσκαλούσαν κάπου στοχευμένα για να με κοροϊδέψουν επειδή έπαιζα λάστιχο ή επειδή έκανα παρέα με τα κορίτσια.

Χρησιμοποιούσαν ως πρόσχημα το παιχνίδι, αλλά οι πραγματικές προθέσεις τους ήταν να γελάνε μεταξύ τους δείχνοντας με με το δάχτυλο. Αυτά όταν τα ζεις καθημερινά, σε οδηγούν σε δύσκολες διαδρομές».

«Αποκτάς νευρώσεις, όπως μου συνέβη. Είχα προεφηβική κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και άγχους. Κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα αντικοινωνικός. Από την άλλη όμως όλα αυτά τα έβαζα μπροστά μου και έλεγα: «Παντελή, φταις εσύ σε κάτι; Όχι. Γιατί να τα αφήσεις να σε επηρεάζουν; Και τα πάλευα ένα ένα.

Αλλά αυτό ξεκίνησε από την προεφηβεία και δεν τελειώνει ποτέ. Με ενοχλεί που ακόμα πηγαίνω σε ψυχολόγο για follow up επειδή ξυπνάνε αυτές οι μνήμες».

«Μου έχει στοιχίσει. Βέβαια, η ψυχολόγος μού λέει ότι αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Θα ήθελα όμως ο Παντελής να διαμορφωνόταν χωρίς πόνο. Αυτό κάπως με λυγίζει. Είναι σκιές που έχουν μείνει μέσα μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Παντελής Τουτουντζής στη νέα του συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα