Καινούργιου για Αντωνά: «Όταν είσαι στην επικαιρότητα και κάνεις ντόρο, καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις»

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε σε εκδήλωση ομορφιάς, ωστόσο απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο ότι από τη στιγμή που γνωρίζει ότι βρίσκεται στην επικαιρότητα, καλό είναι να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Με πολλή αγάπη θέλω να πω κάτι. Όταν είσαι στην επικαιρότητα για του Χ, Ψ λόγους και σε καλούν σε τέτοιες εκδηλώσεις, καλό είναι να μην πηγαίνεις, για να μη δείξεις αυτή τη συμπεριφορά.

Όχι ότι είπε κάτι κακό η κοπέλα, αλλά επειδή

ξέρεις ότι θα σε πιάσουν οι δημοσιογράφοι, καλό είναι να μην πας», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η παρουσιάστρια.

«Μου έχει τύχει να έχω έναν ντόρο γύρω από το όνομά μου, αρνητικό ή κάτι να έχει συμβεί, όταν δεν θέλω να απαντήσω, να ακυρώσω είτε δουλειά, είτε κάλεσμα στο οποίο μπορεί να έχω συμφωνήσει κιόλας κάποια οικονομική απολαβή, το έχω ακυρώσει, γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω ντόρο.

Αυτό που θέλω να πω, το λέω σαν συμβουλή, επειδή σίγουρα σε αυτά τα καλέσματα υπάρχουν κάμερες και επειδή όντως ήταν μια δύσκολη μέρα για την κοπέλα, ευγενική ήταν, αλλά για να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση καν να πει στη δημοσιογράφο ότι δεν θέλει να απαντήσει, θα μπορούσε να μην είχε πάει.

Κακό είναι αυτό που λέω;».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Καινούργιου, Αντωνά, Όταν,kainourgiou, antona, otan