Γιάννης Βάλβης: Έδωσα από την τσέπη μου 1,5 εκατομμύριο δραχμές για την Eurovision

Πίσω στο 1998, όταν και αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό της Eurovision, γύρισε ο Γιάννης Βάλβης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως βρέθηκε στα δικαστήρια με την ΕΡΤ!

«Το δικό μου περιστατικό το 1998 ήταν εντελώς διαφορετικό από του Ολλανδού στη φετινή Eurovision.

Επειδή βρήκα τον τρόπο να ψηφιστεί το κομμάτι μου περισσότερες φορές, κατάφερα και πήγα εγώ. Και επειδή αυτό δεν το ανέχεται η μουσική βιομηχανία, θα έπρεπε αυτό το πράγμα εξ αρχής να πολεμηθεί. Η ΕΡΤ έφτιαξε ένα video clip το οποίο έτυχε να το δω στο μοντάζ και ντράπηκα».

«Αναγκάστηκα λοιπόν μέσα σε ένα διάστημα ημερών και έδωσα από την τσέπη μου 1,5 εκατομμύριο δραχμές για να μου φτιάξει ένα video clip.

Όταν πήγα πάλι στην Αγγλία, πήγαμε να κάνουμε την πρώτη πρόβα και δεν είχα κανέναν! Ήμουν εγώ, η τραγουδίστρια, η χορωδία που μου ζήτησε χρήματα για να έρθει στην Αγγλία και επενέβη η ΕΡΤ.

Επίσης, δεν είχαμε έναν σκηνοθέτη! Με αποτέλεσμα να προσπαθώ να κάνω εγώ τον σκηνοθέτη της ΕΡΤ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βάλβης στη νέα του συνέντευξη.

«Σε όσους σας κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, τι απαντάτε;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής για να απαντήσει ο Γιάννης Βάλβης ως εξής. «Όταν υπάρχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, θα πρέπει να υπάρχει και το αίτιο. Η ΕΡΤ ήταν ουσιαστικά ένας αντίπαλος μας.

Ήμασταν το κακό σπυρί, κάτι της είχαμε κάνει κακό! Δεν μου δόθηκε καμία δικαιολογία για τον αποκλεισμό. Μάλιστα έκανα ασφαλιστικά μέτρα στην ΕΡΤ, πήγαμε στο δικαστήριο, για να μου δώσουν ένα χαρτί από την Eurovision που να λέει για ποιο λόγο με απέβαλαν» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Βάλβης στην κάμερα του Alpha.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Βάλβης, Έδωσα, Eurovision,giannis valvis, edosa, Eurovision