Φαίη Σκορδά-Στέφανος Κωνσταντινίδης: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα – «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και σου το έκλεισα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay’sTime το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5) και μαζί με τη Φαίη Σκορδά έλυσαν τις μεταξύ τους «διαφορές» στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Οι δύο πρώην συνεργάτες αναφέρθηκαν σε περιστατικό που είχε γίνει όταν βρίσκονταν στο πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από 7 χρόνια και το οποίο έφερε τη «ρήξη» στις σχέσεις τους.

«Πες μου λίγο κάτι… πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ

συγνώμη εκ των προτέρων, δεν είχα τέτοια πρόθεση», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ανοίγοντας τη συζήτηση στον πάνελ. «Θέλεις όντως να ανοίξουμε δημόσια αυτή την κουβέντα; Με έχεις στεναχωρήσει», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Όταν συνεργαστήκαμε στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που έκανες μόνη σου το Πρωινό. Εγώ εκείνη την χρονιά είχα άλλα προσδοκίες, με τον καιρό όμως, αντιλήφθηκα ότι εκείνη την χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν η πρώτη χρονιά του διαζυγίου, η πρώτη χρονιά που ήσουν μόνη σου στην εκπομπή. Τότε είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο, αλλά ήταν πριν επτά χρόνια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην περιγραφή του.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει, πάντως, ότι είχες θέμα», δικαιολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν μια λάθος διαχείρισή σου σε ένα ρεπορτάζ μου. Για εμένα πες ό,τι θέλεις, απλά τα ρεπορτάζ μου για εμένα είναι τα παιδιά μου και τότε βγάζω νύχια. Για να είμαι δίκαιος όμως, το μεγάλο μου λάθος ήταν δεν έπρεπε να ασκήσω κριτική εκ των υστέρων, έπρεπε να ασκήσω κριτική εκείνη τη στιγμή ή αλλιώς να σωπάσω για πάντα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αμέσως μετά.

«Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Δεν κράτησα κακία, απλά δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Ήταν κάτι που ήταν πάνω στη δουλειά και ήταν στην ώρα μιας live εκπομπής. Το λάθος ήταν δικό μου και σου ζητώ συγγνώμη. Σε σέβομαι και σ’ αγαπώ», κατέληξε η Φαίη Σκορδά, απαντώντας σε όσα αφηγήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά-Στέφανος Κωνσταντινίδης, Έλυσαν, – Μιλήσαμε,faii skorda-stefanos konstantinidis, elysan, – milisame