Χείμαρρος η Μαρία Σολωμού για Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: «Έβγαλαν όλο το μένος και την κακία πάνω τους»

Σαφή θέση επιλέγει να πάρει η Μαρία Σολωμού υπέρ του καλού της φίλου και συναδέλφου, Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα οι οποίοι και παρουσίασαν τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision 2024. Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός ξέσπασε ενάντια σε όλους όσους είχαν από ένα αρνητικό να προσάψουν στο δίδυμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε πως «υπήρχαν κάποιες κάμερες για να μου πουν «πόσο χάλια πήγαν τα παιδιά» και θύμωσα πολύ!

Ήμασταν 30 άνθρωποι μέσα σε ένα σπίτι, φωνάζαμε «βάλ’ το πιο δυνατά» και «φέρε την πίτσα» αλλά δεν άκουσα κάποιο ατόπημα! Οπότε μια που όλοι είστε αλάνθαστοι και κρίνετε από την ευκολία του καναπέ».

«Δεν λέω, για όλους μας από τη στιγμή, που εκτιθέμεθα, κάποιος θα βρεθεί να πει «αυτό δεν το έκανες καλά» ή «με αυτό διαφωνώ». Πρώτη εγώ το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό το πράγμα. Από την άλλη όμως, ρε παιδιά, άνθρωποι που κάνουν χρόνια αυτή τη φορά και βγαίνουν στις τηλεοράσεις δεν έχουν κάνει κανένα λάθος ποτέ; Όλοι αλάνθαστοι; Δεν έχουν πει πατάτα, δεν έχουν ζητήσει συγνώμη, δεν έχουν απολογηθεί, δεν έχουν κάνει σαρδάμ».

«Δύο παιδιά που είναι καλλιτέχνες, δεν είναι η δουλειά τους και το έκαναν από αγάπη και από τη χαρά τους, αμισθί, σαν να είμαστε εμείς εκεί, απλά και ωραία και αυθόρμητα…

Είπαμε, «έλα τώρα θα βγάλουμε όλο το μένος και την κακία και την εμπάθεια και το πρόβλημα πάνω σε αυτούς τους δύο καλλιτέχνες. 1 λάθος, 2, 3; Εντάξει, τι να κάνουμε; Γίνανε και λάθη! Είναι ζωντανό μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Σολωμού στο απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Χείμαρρος, Μαρία Σολωμού, Θανάση Αλευρά, Ζερόμ Καλούτα, Έβγαλαν,cheimarros, maria solomou, thanasi alevra, zerom kalouta, evgalan