Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης λες και είναι ντροπή

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στο πώς μία γυναίκα 50 ετών δεν θέλει να δείχνει 20, για την εμμηνόπαυση και το bullying σε διαδικτυακή εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε στο «Rainbow Mermaids»: «Να παριστάνω εγώ που κοντεύω τα 50, ότι είμαι 20 ετών; Αποκλείεται! Η εμμηνόπαυση

είναι μία περίοδος που πρέπει να λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα λες και είναι κάποια ντροπή ή ότι δεν το περνάνε όλες οι γυναίκες. “Τώρα αυτό ας μην το πούμε αυτό, ιδρώνω αλλά είναι μυστικό”».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη»



Για τον εκφοβισμό, η ηθοποιός σχολίασε: «Έχω δεχτεί ενός είδους bullying επειδή έχω δηλώσει ότι δεν πιστεύω. Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος αν δεχτούν οι κάνουν bullying τα δύο παιδιά μου. Πρόσφατα σκεφτόμουν τι θα έκανα αν τα παιδιά μου είναι αυτά που θα έκαναν το bullying. Όταν γέννησα, έκανα δύο αγόρια, μου είπε κάποια στιγμή μία γυναίκα μεγάλη σε ηλικία “και τώρα άμα μεγαλώσεις, ποιος θα σου φέρνει ένα ποτήρι νερό;”».

Επίσης, σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε καλά από τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», στην οποία ήταν η πρωταγωνίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λέμε,anna maria papacharalabous, leme