Η νέα BMW M5 λιώνει στις δοκιμές και λιώνει και λάστιχα (video)

Η έλευση της νέας γενιάς της M5 πλησιάζει και η BMW μοιράστηκε ένα πολύ ενδιαφέρον video για όσα μας επιφυλάσσει.

Πρωταγωνίστρια είναι φυσικά η Γερμανίδα – και στις δύο μάλιστα μορφές της: τη sedan και την Touring. Και σε 100 δευτερόλεπτα, στριμώχνονται χρόνια δουλειάς και εξέλιξης με στόχο την τελειοποίηση του μοντέλου.

Στο teaser video βλέπουμε σκίτσα, βλέπουμε στιγμιότυπα,

βλέπουμε τις δύο παραλλαγές της M5 με μπόλικο καμουφλάζ. Αυτό δεν καμουφλάρεται με τίποτα, είναι πως έχουμε να κάνουμε με ένα θηρίο υψηλών επιδόσεων που έχει λιώσει πολύ λάστιχο στην πίστα.

Με Μ έχουμε να κάνουμε, μπορούμε λοιπόν να διακρίνουμε φιγούρες πιο φουσκωμένες από την «απλή» πεντάρα, με πινελιές από ανθρακονήματα. Αλλά αν συνδυάσει κανείς τα σκίτσα, τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά και τα καταιγιστικά πλάνα στο teaser, καταλήγει στο ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν θα κρύβει μεγάλες εκπλήξεις στο σχεδιαστικό DNA.

Και σίγουρα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πατώντας play στο παρακάτω video, δεν θα απογοητεύσει…

Η νέα γενιά του βαυαρικού μοντέλου θα είναι plug-in hybrid και θα συνδυάζει V8 Twin-Turbo κινητήρα 4.4 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων-λιθίου.

Παρότι οι μυημένοι στα της BMW ίσως να προσέξατε πως μιλάμε για το κινητήριο σύνολο της XM αλλά παρότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικά χαρακτηριστικά για τη νέα BMW M5, αναμένεται οι απόλυτοι αριθμοί να ανέβουν. Φημολογείται στα 718 άλογα.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα