Πόλο: Η Ελλάδα αποκλείστηκε από την Ιταλία με 11-10 έπειτα από ανατροπή (Βίντεο)

Η Εθνική Ελλάδος πόλο ανδρών ηττήθηκε με 11-10 από την Ιταλία σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση.Μεγάλη ένταση, πολλές εναλλαγές στο σκορ και δυνατές μονομαχίες είχε ο αγώνας της Εθνική Ελλάδος πόλο ανδρών απέναντι στην Ιταλία, για την προημιτελική φάση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που…

Πλέον το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου θα παίξει για τις θέσεις 5-8, με τον ίδιο να είναι απογοητευμένος με τις επιλογές που έκαναν οι παίκτες του στις τελευταίες επιθέσεις αναφέροντας στις δηλώσεις του πως: «Στο τέλος

κάναμε ότι μπορούσαμε για να χάσουμε». Αναλυτικότερα, είπε: «Δεν ξέρω τι να πω. Από τη μία πλευρά, θέλω να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, αξίζαμε τη νίκη, από την άλλη στα τελευταία 2,5 λεπτά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Ρίξαμε μια κλωτσιά και ρίξαμε ό,τι χτίζαμε, με τραγικά παιδικλά λάθη, που τα έχουμε επισημάνει στις τελευταίες μέρες. Κάνανε φάουλ στον καλύτερο παίκτη τη Ιταλίας. Στα τελευταία 2,5 λεπτά κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να χάσουμε το παιχνίδι».

Το τελευταίο, άστοχο, σουτ της Ελλάδας πριν την λήξη:

Το σκορ στα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 3-2, 2-3.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης, Παπααστασίου, Αργυρόπουλος, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος, Παπανικολάου.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Νταμόντε, Φοντέλι, Ρενζούτο, Ετσενίκε, Πρεσούτο, Μπρούνι, Ντι Σόμα, Βελότο, Νικόσια, Κοντέμι, Ιόκι Γκράτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλο, Ελλάδα, Ιταλία, 11-10, Βίντεο,polo, ellada, italia, 11-10, vinteo