Survivor 2024 16/5: Ανατροπή στους κανόνες πριν την αποχώρηση της Δώρας - Πως και πότε η οριστική αποχώρηση

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 - Ανατροπή σε κανόνες και δεύτερη ευκαρία για την αποχώρηση της Δώρας.Όλα αλλάζουν για τις μονομαχίες αποχώρησης από το Survivor 2024 και η αρχή γίνεται από τις αναμετρήσεις της Δώρας Νικολή, του Χριστόφορου Ταξίδη, του Γιώργου Παπαχαραλάμπους και του Ντάνιελ Νούρκα.…

Τα ζευγάρια όπως κληρώθηκαν για τις αναμετρήσεις ήταν η Δώρα Νικολή με τον Χριστόφορο Ταξίδη και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με τον Ντάνιελ

Νούρκα.

Πρώτος εξασφάλισε την παραμονή του ο Χριστόφορος Ταξίδης και στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο στόχος άλλαξε για την επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στη Δώρα Νικολή και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Τελικά η Δώρα ήταν αυτή που δεν τα κατάφερε και θα παραμείνει στο Survivor 2024 μέχρι τις 30/5, όπου θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την θέση της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δώρα Νικολή θα αναμετρηθεί με αυτόν που δεν θα τα καταφέρει στις μονομαχίες της επόμενης εβδομάδας στις 23/5. Η τελική τους αναμέτρηση θα γίνει στις 30/5. Αυτή θα είναι η τελευταία αποχώρηση με τα σχήματα των μπλε και των κόκκινων. Στη συνέχεια θα γίνει η μετάβαση στις ατομικές ασυλίες και η διάλυση των δύο ομάδων του Survivor 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα