Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

16:02 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: Ασυλία και συμβούλιο του νησιού απόψε στο Survivor. Τα τελευταία για την 17η εβδομάδα του Survivor 2024. Ποιος παίκτης ή παίκτρια θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

Τα συμβούλια του νησιού έχουν πολλές ανατροπές. Αυτός είναι και ο λόγος που τα Survivor spoiler θέλουν

τον χρόνο τους και την προσοχή τους. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορούν να ψηφιστούν όλοι, άνδρες ή γυναίκες.

Παρότι ήταν το λογικό να ψηφίσουν την Ασημίνα οι κόκκινοι, για παράδειγμα. Το περιμέναμε στα σίγουρα; Διότι, η Δώρα Νικολή ήταν πιο εύκολη επιλογή. Τελικά όμως επικράτησε η στατιστική.

Διότι, η Ασημίνα χάνει έδαφος κι αυτό φαίνεται στα στατιστικά. Οι Διάσημοι ψήφισαν σωστά. Να δούμε τι θα συμβεί όμως απόψε. Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία. Τι θα επιλέξουν οι χαμένοι;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/5: Αυτός ο υποψήφιος!

Οι Διάσημοι είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές είναι που πρέπει να υποδείξουν κάποιο παίκτη προς αποχώρηση. Τι θα επιλέξουν οι κόκκινοι; Άνδρα ή γυναίκα;

Ουσιαστικά οι επιλογές είναι δύο. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Αναστασία Τσέρου. Ο Φάνης Μπολέτσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν μπαίνουν στη συζήτηση. Ούτε ο ανεβασμένος Ντάνιελ Νούρκα.

Τι επέλεξαν οι Μαχητές;

Η Αναστασία Τσέρου είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα