Survivor spoiler 1-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

14:11 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor spoiler 1-5: Τέταρτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας στην 17η εβδομάδα του Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Οι Μαχητές μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν. Πήραν την 3η ασυλία, έκαναν το σκορ 2-1 στις ασυλίες και προχωρούν ακάθεκτοι και νικητές. Η διαφορά στις νίκες είναι ξανά στις έξι. Πλέον οι Μαχητές

είναι στο 19-13 μπροστά. Πρόβλημα για την κόκκινη ομάδα που θέλει αν αντιδράσει.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους έχει παρέα τον Θοδωρή Τουρκογιώργο στη μονομαχία και μπήκε και ένας τρίτος παίκτης στο παρεάκι. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είναι στον τάκο. Μάλιστα οι κόκκινοι εξαπέλυσαν και μερικά πυρά προς την Ασημίνα για την αγωνιστική της πτώση. Αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Υπάρχει όμως κάτι πιο σημαντικό κι από την ασυλία στο Survivor 2024. Ο λόγος για το επόμενο μεγάλο έπαθλο την εβδομάδα που τρέχει. Κάποιο ταξίδι ενδεχομένως, Το σκορ είναι στο 2-1 για τους Μαχητές. Κι αν κερδίσουν και την 4η ασυλία, τότε θα έχουμε ίδιο σκορ με την περασμένη εβδομάδα. Με άλλα λόγια, μετά τη Νέα Υόρκη, οι μπλε θα είναι κοντά στον επόμενη προορισμό.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στην αποψινή ασυλία;

Survivor spoiler 1-5: Αυτοί παίρνουν την 4η ασυλία!

Το Sportime έχει δώσει την απάντηση από την ανάρτηση για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Πέσαμε μέσα την εκτίμηση της εβδομάδας για το πώς θα πάνε συνολικά οι ασυλίες.

Οι Μαχητές κυνήγησαν ένα ακόμα σερί νικών.

Οι Διάσημοι ήθελαν ην αντίδραση και την ισοφάριση. Τα κατάφεραν;

ΝΑΙ…

Οι Διάσημοι κερδίζουν την 4η ασυλία της 17ης εβδομάδας στο Survivor. Το σκορ θα πάει στο 19-14 υπέρ των Μαχητών.

Η ενημέρωση είναι οριστική.

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα