Ορτέγκα και Κοτάρσκι, Κοτάρσκι και Ορτέγκα μια απόκρουση ένας τίτλος

Τί και αν ο ένας αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Premier League και ο άλλος στον ΠΑΟΚ και τη Super League; Οι δυο τους αγωνίζονται σε μια νευραλγική θέση που μπορεί να κρίνει τα πάντα με ένα λάθος ή με μια απόκρουση τους.

Την Τρίτη 14/05, οι «πολίτες» έπρεπε να περάσουν από το σπίτι της Τότεναμ για να περάσουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και μπροστά από την Άρσεναλ και

παρά το 0-2 με τα δύο γκολ του Χάαλαντ, ο αφανής ήρωας ήταν ο Στέφαν Ορτέγκα. Ο Γερμανός γκολκίπερ της Σίτι απέκρουσε τετ α τετ του Σον και κράτησε στο μηδέν τα «σπιρούνια».

Για τον ΠΑΟΚ τώρα που αν και αγχώθηκε, επικράτησε εν τέλει του Παναθηναϊκού με 4-1 και ανέβηκε πρώτος στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Η στιγμή του ματς όμως ήταν στο 62ο λεπτό όταν ο Ντομινίκ Κοτάρσκι σταμάτησε σε παρόμοια φάση τον Σπόραρ κρατώντας τον δικέφαλο μπροστά στο σκορ.

Μάντσεστερ Σίτι και ΠΑΟΚ, θέλουν νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι μεν εναντίον της Γούεστ Χαμ στο «Etihad» και οι δε κόντρα στον΄Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα