«Κράτος Δικαίου στις ΕΔ υπάρχει»; Μια σειρά γεγονότων θέτουν το ερώτημα – Αρ.Κασιδόπουλος

Αναζητώντας το κράτος δικαίου και την αξιοκρατία στις Ένοπλες Δυνάμεις... Μια σειρά γεγονότων θέτουν το εύλογο ερώτημα αν υπάρχει ίχνος και δικαίου και αξιοκρατίας. Όχι δεν πρόκειται για υπερβολές...Μια κυβέρνηση που σπαταλά ασύστολα δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς αμφιβόλου χρησιμότητας...Τελευταίο παράδειγμα οι πληροφορίες που υπάρχουν για σπάταλες επιλογές με ελικόπτερα έρευνας διάσωσης και αεροδιακομιδών. Υπάρχουν πολλά ακόμη παραδείγματα που αναδεικνύουν την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αλαζονεία που πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους...Την ίδια ώρα
δεν βρίσκουν ούτε ένα ευρώ για τους στρατιωτικούς ,τους οποίους αντιμετωπίζουν με διαφορετικά κριτήρια σε ότι έχει να κάνει τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις τους.Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά έρχεται και το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ να φορτίσει το ήδη βαρύ κλίμα στο προσωπικό των ΕΔ. Δυσμενέστατες ρυθμίσεις ακόμη και για στρατιωτικές οικογένειες που έχουν μέλη ΑμεΑ, ή είναι τρίτεκνες-πολύτεκνες οικογένειες που μετά από τις αντιδράσεις αποσύρθηκαν προς το παρόν...Όλα αυτά δεν είναι «συντεχνιακά θέματα» των στρατιωτικών. Αν ένα κράτος, μία κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο στο προσωπικό των ΕΔ κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Για όλα αυτά μιλά στο miitaire channel ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών Αριστείδης Κασιδόπουλος. Είναι μια συνέντευξη δικαιολογημένης οργής...*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Κράτος Δικαίου στις ΕΔ υπάρχει»; Μια σειρά γεγονότων θέτουν το ερώτημα – Αρ.Κασιδόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κράτος Δικαίου, – Αρ Κασιδόπουλος,kratos dikaiou, – ar kasidopoulos