Υποδοχή Παλαιάς Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΠΙΑΛΕΙΩΤΙΣΣΗΣ» στα Τρίκαλα

20:10 15/5/2024 - Πηγή: dogma

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 θα τελεσθεί η ακολουθία «επί τη Διασαλεύση» της μαρμαρόγλυπτης νέας Αγίας Τραπέζης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πιαλείας Τρικάλων υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛOΥΘΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2024:

7:00 μ.μ.:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην Κεντρική Πλατεία Πιαλείας την Συντηρημένη Εφέστιο Ιερά Εικόνα της Παναγίας

«Πιαλειωτίσσης». Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευσις ως τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου και θα τελεσθεί η Ενθρόνισης της Ιεράς Εικόνος και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ 2024, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.

7:00 π.μ.:

Έναρξη Όρθρου.

8:15 π.μ.:

Ακολουθία «επί τη Διασαλεύση» της μαρμαρόγλυπτης νέας Αγίας Τραπέζης και εν συνεχεία Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Εν συνεχεία, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα και θα ακολουθήσει εκδήλωση από το χορευτικό της Ενορίας.

The post Υποδοχή Παλαιάς Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΠΙΑΛΕΙΩΤΙΣΣΗΣ» στα Τρίκαλα appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποδοχή Παλαιάς Ιεράς Εικόνος Παναγίας ΠΙΑΛΕΙΩΤΙΣΣΗΣ, Τρίκαλα,ypodochi palaias ieras eikonos panagias pialeiotissis, trikala