Ξεκινά και πάλι η λειτουργία των καφέ κάδων συλλογής βιοαποβλήτων στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας  Παρασκευής επαναφέρει από αύριο, Παρασκευή 17 Μαΐου, τη λειτουργία χωριστής συλλογής υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) στους καφέ κάδους. Σε πρώτη φάση οι καφέ κάδοι θα λειτουργήσουν  σε υπεραγορές, οπωροπωλεία, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, λαϊκές αγορές και άλλους οργανισμούς και ακολούθως πλησίον κατοικιών. 

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου 35 καφέ κάδοι, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα συλλογής και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Προηγήθηκε ολοκληρωμένη εκπαίδευση όλων των μελών του προσωπικού καθαριότητας ως προς την ορθή λειτουργία του απορριμματοφόρου.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας των καφέ κάδων ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε: «Όπως υποσχεθήκαμε στους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, από αύριο ξεκινάμε και πάλι τη λειτουργία των καφέ κάδων συλλογής βιοαποβλήτων στην πόλη μας. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αξιοποιήσουμε τον εξοπλισμό που είχαμε παραλάβει ως Δήμος από την Περιφέρεια το 2020, με στόχο να ενισχύσουμε την ανακύκλωση και να κάνουμε την πόλη μας έναν Δήμο-πρότυπο σε αυτόν τον τομέα. Έχοντας ως προτεραιότητα την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας, θα συνεχίσουμε τη συστηματική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε ότι κάθε ευρώ των πολιτών θα πιάνει τόπο και θα αξιοποιείται, με στόχο να γίνει η Αγία Παρασκευή πόλη σύγχρονη, βιώσιμη, φιλική προς τους κατοίκους της».

The post Ξεκινά και πάλι η λειτουργία των καφέ κάδων συλλογής βιοαποβλήτων στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινά, Αγία Παρασκευή,xekina, agia paraskevi