Συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης από το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης

Στη όμορφη συναυλία του τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου και των Χορωδιών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τίτλο «Τραγούδια που αψηφούν τον χρόνο», προσκαλούν όλους ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης. Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το

τμήμα Χορωδιακής Μουσικής και Φωνητικής Τέχνης του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης παρουσιάζει την πολυστρωματική ομορφιά της χορωδιακής μουσικής. Τη συναυλία πλαισιώνουν η παιδική, η νεανική και η χορωδία ενηλίκων, καθώς και οι σπουδαστές φωνητικής τέχνης του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Η συναυλία εστιάζει στην ξεχωριστή χρήση ενός φυσικού μουσικού οργάνου: της ανθρώπινης φωνής. Η ανθρώπινη φωνή, ως ένα αληθινό όργανο, εκφράζει συναισθήματα, ιστορίες και ιδέες με έναν τρόπο που κανένα άλλο όργανο δεν μπορεί. Αυτή η συναυλία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον πλούτο της φωνητικής τέχνης και να εμβαθύνουμε στον μαγικό κόσμο των τραγουδιών που νίκησαν τον χρόνο.

The post Συναυλία χορωδιακής μουσικής και φωνητικής τέχνης από το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναυλία, Δημοτικό Ωδείο Πεύκης,synavlia, dimotiko odeio pefkis