Συναντήσεις εργασίας του Ηλία Αποστολόπουλου με Θ. Λιβάνιο και Ν. Παπαθανάση

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση είχε συναντήσεις εργασίας ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του ΙΤΑ, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Στην συνάντησή του με τον Θεόδωρο Λιβάνιο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, όπως τα χρηματοδοτικά προγράμματα, η υποστελέχωση, τα οικονομικά και το ενεργειακό κόστος, μεταξύ άλλων. Ο δήμαρχος

ενημέρωσε ακόμη τον κ. Λιβάνιο για όλα τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται ή δρομολογούνται στο δήμο και αφορούν την οδική ασφάλεια, τις σχολικές υποδομές, τις αναπλάσεις.

Παράλληλα ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρθηκε ευρύτερα και σε όλα τα καίρια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν μέσα από τα θεσμικά όργανα που συμμετέχει ο δήμαρχος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συζήτηση που είχε ο Ηλίας Αποστολόπουλος με τον Νίκο Παπαθανάση, τέθηκε το στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού της τρέχουσας δημοτικής θητείας. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στα χρηματοδοτικά εργαλεία για τους ΟΤΑ, το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μετά τις συναντήσεις εργασίας ο Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ήταν εποικοδομητικές οι συναντήσεις. Συζητήσαμε μεταξύ άλλων για σημαντικά έργα και χρηματοδοτήσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας και διεκδικούμε. Παράλληλα τέθηκαν και όλα θα θεσμικά θέματα της Αυτοδιοίκησης όπως άλλωστε τα έχουμε τονίσει μέσα από το ανώτατο συλλογικό όργανο των ΟΤΑ Α’ Βαθμού, την ΚΕΔΕ».

The post Συναντήσεις εργασίας του Ηλία Αποστολόπουλου με Θ. Λιβάνιο και Ν. Παπαθανάση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα