Π. Μανούρης: Καταφέραμε να επαναλειτουργήσει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία

Αίσια κατάληξη είχε η παρέμβαση του δημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη να επιστρέψει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Δήμο, το οποίο είχε σταματήσει στις αρχές της χρονιάς, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 15 Μαΐου η δομή άνοιξε εκ νέου τις  πόρτες του στην Αλ. Παναγούλη ώστε να εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους της περιοχής, καθώς το υπουργείο Υγείας αναίρεσε την παύση της λειτουργίας του και

έτσι μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που έπρεπε να μεταφερθούν στην Αγία Παρασκευή για τα φάρμακά τους. Στο ενδιάμεσο διάστημα ο Δήμος είχε φροντίσει για τη μεταφορά των δημοτών με δικά του μεταφορικά μέσα.

Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας δήλωσε ότι «το κλείσιμο του φαρμακείου ήταν ένα από τα πρώτα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας. Εκφράσαμε αμέσως την αντίθεσή μας με αυτήν την απόφαση. Δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα, μίλησα ο ίδιος με τον νέο τότε υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη και κάναμε συνεχώς όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε σήμερα να βρίσκεται και πάλι στην πόλη μας και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες. Τα καταφέραμε. Αυτή η δημοτική αρχή φέρνει αποτελέσματα».

The post Π. Μανούρης: Καταφέραμε να επαναλειτουργήσει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανούρης, Καταφέραμε, ΕΟΠΥΥ, Ιωνία,manouris, kataferame, eopyy, ionia