Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Δεν ξεκίνησε καλά στον Πολιτισμό η δημοτική αρχή Μυλωνάκη

Δεν ξεκίνησε καλά στα θέματα του Πολιτισμού σην Αγία Παρασκευή η δημοτική αρχή του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη υποστηρίζει η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, Νίκη Πολιτών. Όπως αναφέρει, «μετά 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας, η θεατρική ομάδα του Δήμου μας δεν θα συμμετάσχει φέτος στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου των Δήμων της Αττικής, φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε ex officio λόγω της ποιότητάς της. Έτσι αποφάσισε, με δικαιολογία το κόστος, η δημοτική αρχή Μυλωνάκη».

Όπως σημειώνει ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η ομάδα θεάτρου, με πολλούς Αγιοπαρασκευιώτες

στη σύνθεσή της, και με διδασκαλία του κ. Γιάννη Δεγαΐτη, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο πρόβες για δύο έργα. Στα πολλά χρόνια που λειτουργεί έχει παρουσιάσει 37 έργα, σε 815 παραστάσεις, με χιλιάδες θεατές και με συμμετοχή περίπου 300 ερασιτεχνών ηθοποιών, έχει δε, βραβευθεί 33 φορές σε φεστιβάλ Θεάτρου.

«Το επιχείρημα ότι η συμμετοχή στο φεστιβάλ έχει μεγάλο κόστος δεν είναι αληθές, οι δε παραστάσεις των θεατρικών ομάδων των δήμων είχαν κάθε καλοκαίρι μεγάλη συμμετοχή κοινού στην πόλη μας» προσθέτει η παράταξη και καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Σημειώνουμε, επίσης, ότι μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, από πολλές πλευρές, θα παραμείνει στη θέση του υπεύθυνου της θεατρικής ομάδας, μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο πανελλήνιας αναγνώρισης σκηνοθέτης Γιάννης Δεγαΐτης, του οποίου τη σύμβαση είχαν αποφασίσει να λύσουν».

The post Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Δεν ξεκίνησε καλά στον Πολιτισμό η δημοτική αρχή Μυλωνάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Πολιτισμό, Μυλωνάκη,niki politon agias paraskevis, politismo, mylonaki