Νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας από τις 19/5

Με απόφαση του ΟΑΣΑ ιδρύεται η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας, με αφετηρία από την πλατεία Καραϊσκάκη, η οποία θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ο επικεφαλής της παράταξης Δίκτυο Πολιτών Παπάγου – Χολαργού, π. δημοτικός σύμβουλος Περικλής Ζήκας είχε θέσει το θέμα της ανάγκης για λειτουργία

νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με νυχτερινές βάρδιες αλλά και η νεολαία.

Ακολούθησαν ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στη συνέχεια το θέμα συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, που έκανε ομόφωνα αποδεκτή την πρόταση του κ. Ζήκα για τη στήριξη του αιτήματος της πράταξής του προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ Α.Ε.) για την εξυπηρέτηση του άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων τις νυχτερινές ώρες.

The post Νέα νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 400 Πειραιάς – Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας από τις 19/5 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
400 Πειραιάς – Στ, Δουκίσσης Πλακεντίας, 195,400 peiraias – st, doukissis plakentias, 195