Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το 5ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων καλεί τον Δήμο Πεντέλης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της αναφορικά με το θέμα της πιθανής μετεγκατάστασης του 5ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων, σεβόμενη απόλυτα τις γνώμες των εκπαιδευτικών και των γονέων της σχολικής κοινότητας του ομώνυμου Νηπιαγωγείου, καλεί τη δημοτική αρχή Πεντέλης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου. Επίσης, ζητά άμεση συνάντηση με τη δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για άλλα ζητήματα που αφορούν στις αρμοδιότητες του Δήμου σε θέματα δημοτικών σχολείων

και νηπιαγωγείων των Μελισσίων, τα οποία ανήκουν στην περιοχή ευθύνης του σωματείου.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών έρχεται μετά από πληροφορίες που έλαβε, από μέλη της σχολικής κοινότητας του 5ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων και από την Ένωση Γονέων Πεντέλης – Μελισσίων, για πρόθεση της δημοτικής αρχής να μεταφέρει το 5ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων από τον χώρο που στεγάζεται σε άλλον χώρο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Όπως σημειώνουν οι εκπαιδευτικοί, το 5ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων στεγάζεται σήμερα εντός του χώρου του τέως νοσοκομείου «Μπόμπολα», σε πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες ελαφράς προκατασκευής, οι οποίες υπήρχαν στον συγκεκριμένο χώρο από την εποχή που λειτουργούσε ως νοσοκομείο και πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής & εκπαίδευσης (Ν. 4521/2018) στον Δήμο Πεντέλης.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για το 5ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων:

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου για το 5ο Νηπιαγωγείο ΜελισσίωνΛήψη

The post Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το 5ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων καλεί τον Δήμο Πεντέλης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα