Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Η μεταφορά μαθητών είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να ανατίθεται σε εργολάβους

Την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός δημόσιου συστήματος μεταφοράς των μαθητών, με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό (οδηγούς & συνοδούς) και ασφαλή σύγχρονα μέσα μεταφοράς, επαναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής. Αφορμή το ασύλληπτο συμβάν που συνέβη στην Κηφισιά, όταν ένα μικρό παιδί ξεχάστηκε για ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο που το πήγαινε στο νηπιαγωγείο του.

«Είναι θέμα τύχης το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στην υγεία του. Το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για να διεκπεραιώνεται μέσω εργολαβιών μεταφοράς» σημειώνει η περιφερειακή

παράταξη του ΚΚΕ και προσθέτει:

«Η Περιφέρεια Αττικής, που έχει τη σχετική αρμοδιότητα, δίνει κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ (το 2023 28 εκατ.) για μεταφορά μαθητών και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τώρα, λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, διαγωνισμοί δεν έχουν ολοκληρωθεί, με  συνέπεια οι γονείς να ταλαιπωρούνται επωμιζόμενοι τη μεταφορά των μαθητών».

The post Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Η μεταφορά μαθητών είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να ανατίθεται σε εργολάβους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα