Γρ. Λέων: Προσβλητική, αλαζονική και αυταρχική η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Προσβλητική, αλαζονική και αυταρχική» χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί. Ο κ. Γρηγόρης Λέων υποστηρίζει ότι στη χθεσινή (14/5) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «η δημοτική αρχή έδειξε ένα πρόσωπο άκρως προσβλητικό, αλαζονικό, αυταρχικό με νοοτροπία “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, τόσο απέναντι στους δημότες που παρέστησαν όσο και απέναντι στην παράταξή μας» και προσθέτει:

«Η δημοτική αρχή δείχνει ανήμπορη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απορρέουν από τα καθήκοντα

που έχει αναλάβει. Οι δημότες που παρέστησαν, εκφράζοντας τα ερωτήματα και τις εύλογες ανησυχίες τους για μια σειρά θεμάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, έφυγαν απογοητευμένοι και οργισμένοι, διαπιστώνοντας την προφανή αδυναμία της δημοτικής αρχής να απαντήσει επί της ουσίας και να δώσει λύσεις στα ζητήματά τους».

Οι αντιδράσεις στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, σύμφωνα με τον κ. Λέοντα, προκλήθηκαν λόγω της πρόσφατης παρέμβασης του Δήμου στο οικόπεδο Πέρρου, με πολλούς δημότες να αναρωτιούνται -χωρίς να λάβουν καμία διαφωτιστική απάντηση- αν υπάρχει και ποια μελέτη πάνω στην οποία βασίζονται τα έργα που υλοποιούνται στον χώρο, καθώς και ποια είναι η πρόβλεψη της δημοτικής αρχής για την τελική εικόνα της πλατείας.

Άλλο ένα ζήτημα που, σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τελευταία και απασχολεί τους γονείς των μικρών παιδιών του Δήμου είναι το Summer Camp το οποίο είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος και θα περιελάμβανε, σύμφωνα με τα προεκλογικά λεγόμενα του, μια εβδομάδα δωρεάν απασχόλησης για όλα τα παιδιά του Δημοτικού. «Ωστόσο και αυτή η βασική προεκλογική του εξαγγελία καταρρίφθηκε, αφού μας ενημέρωσε χθες πως υπάρχει μόνο πλάνο τριών εβδομάδων απασχόλησης των παιδιών που από… δωρεάν μεταβλήθηκε… μαγικά το κόστος του έως τα 75 ευρώ».

Επίσης, ο κ. Λέων θίγει το θέμα της διάνοιξης της Αγίας Λαύρας στη Λυκόβρυση, το οποίο -όπως υποστηρίζει- παραμένει άλυτο, «επιτείνοντας την ανησυχία των δημοτών της περιοχής, αφού και χθες ακούσαμε μόνο αοριστολογίες και… ευχολόγια από τη δημοτική αρχή, που δεν δημιουργούν άμεσες ελπίδες επίλυσής του».

Και η ανακοίνωση του κ. Λέοντος καταλήγει:

«Εμείς, ως “Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΙ” έχουμε αποφασίσει να αντιδρούμε δυναμικά σε κάθε αντιθεσμική και προσβλητική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής. Παρά τις απρόκλητες επιθέσεις λάσπης που δεχόμαστε συστηματικά από τη δημοτική αρχή όλο αυτό τον καιρό, δηλώνουμε απερίφραστα πως θα συνεχίσουμε να έχουμε την ανάδειξη της αλήθειας ως μόνιμο οδηγό μας και τη διασφάλιση των συμφερόντων των δημοτών μας ως πρώτη επιλογή, μακριά από κούφιες εξαγγελίες, επικοινωνιακά τρικ και ψέματα».

The post Γρ. Λέων: Προσβλητική, αλαζονική και αυταρχική η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λέων, Προσβλητική, Λυκόβρυσης – Πεύκης,leon, prosvlitiki, lykovrysis – pefkis