Δήμος Αγίας Παρασκευής: Το πολιτικό θράσος των κ.κ. Ζορμπά και Σάρκουλα δεν έχει όρια

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απαντά η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην αντίστοιχη ανακοίνωση της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας για το πολύπαθο κολυμβητήριο της πόλης. Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «διαβάζοντας την πρόσφατη ανάρτηση των επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» κυρίων Σάρκουλα και Ζορμπά σχετικά με  το έργο του κολυμβητηρίου, μας ήρθε στο νου η ρήση του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Δημόκριτου “Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά – Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται”». Προσθέτει δε ότι από τα όσα αναφέρουν στη

σχετική ανακοίνωση οι προαναφερόμενοι,κ προκύπτει ότι «σε κάποιες περιπτώσεις το πολιτικό θράσος, δεν έχει όρια».

Και η δημοτική αρχή προσθέτει στην ανακοίνωσή της: «Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Αγία Παρασκευή δεν έχει  κολυμβητήριο έχει έναν και μόνον υπαίτιο. Τον κ. Ζορμπά. Και αυτή η αλήθεια, δυστυχώς για τον πρώην δήμαρχο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αντί λοιπόν να  αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν εποικοδομητικά ώστε να βρεθεί λύση για την ολοκλήρωση ενός έργου που έχει ανάγκη η πόλη, τόσο ο πρώην δήμαρχος όσο και ο νυν επικεφαλής της παράταξης κ. Σάρκουλας, εγκαλούν τη νυν διοίκηση, η οποία μετρά μόλις 5 μήνες, για αδράνεια και “κρυφές ατζέντες”, με ψεύδη και έωλα επιχειρήματα. Δεν διστάζουν μάλιστα να ανατρέξουν ακόμα και σχεδόν 15 χρόνια πριν, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να “πετάξουν” από πάνω τους τις ευθύνες που τους βαραίνουν, κατασκευάζοντας ενόχους γιατί έτσι θεωρούν ότι θα εξιλεωθούν».

Όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου, «για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν στην πόλη μας όπως είναι εν προκειμένω το κολυμβητήριο αλλά  και το δημαρχείο δεν θα αναλωθούμε σε αντιπαραθέσεις, αλλά στην προσπάθεια εξεύρεσης μίας βιώσιμης λύσης, προς όφελος των πολιτών».

Η αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για το κολυμβητήριο:

Η αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για το κολυμβητήριοΛήψη

The post Δήμος Αγίας Παρασκευής: Το πολιτικό θράσος των κ.κ. Ζορμπά και Σάρκουλα δεν έχει όρια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Αγίας Παρασκευής, Ζορμπά, Σάρκουλα,dimos agias paraskevis, zorba, sarkoula