Δ. Κουτσούμπας από Καλογρέζα: Να είναι το ΚΚΕ η έκπληξη των εκλογών, για να είναι την επόμενη μέρα πιο δυνατός ο λαός

Στα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ στην Καλογρέζα, στη Νέα Ιωνία, παρευρέθηκε και χαιρέτισε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Τον υποδέχτηκαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, με χειροκροτήματα και το σύνθημα “ένας αιώνας αγώνας

και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία” αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ Βορειοδυτικής Αθήνας. Η ίδια οργάνωση υπενθυμίζει ότι η Καλογρέζα είναι μια συνοικία όπου οι λαϊκές οικογένειες έχουν ισχυρούς δεσμούς με το ΚΚΕ, συνοικία της προσφυγιάς, των εργατικών αγώνων, των απεργιών, του ηρωικού Μπλόκου στην κατοχή και με τόσες άλλες αγωνιστικές παραδόσεις που φτάνουν μέχρι σήμερα και ανανεώνονται συνεχώς.

«Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει η μαζική παρουσία του κόσμου, μελών, φίλων και οπαδών του Κόμματος στα εγκαίνια, όπως και το μαχητικό κλίμα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια, καταδεικνύοντας παράλληλα την κοινή πεποίθηση πως στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές θα δοθούν όλες οι δυνάμεις για να φτάσει το ΚΚΕ όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά και ειδικότερα στην ιστορική συνοικία Καλογρέζας – Αλσούπολης να εκτοξευτεί, παίρνοντας ακόμη περισσότερες κόκκινες ψήφους, δίνοντας ξανά ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά του Κόμματος στην Αττική» τονίζεται στην ανακοίνωση. Διόλου τυχαία ανάρπαστο έγινε και το ψηφοδέλτιο, με πολλούς να το προμηθεύονται και να ετοιμάζονται με τη σειρά τους, χέρι με χέρι, να το πάνε ακόμη παραπέρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κ.Ε. και του γραφείου της Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Γόντικας και Νίκος Ρεμπάπης, μέλη της Κ.Ε. και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Επίσης, παρέστη ο Σπύρος Χαλβατζής, αντιπρόεδρος του ΣΦΕΑ.

Ο χαιρετισμός του Δ. Κουτσούμπα στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στην Καλογρέζα:

Ο χαιρετισμός του Δ. Κουτσούμπα στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στην ΚαλογρέζαΛήψη

The post Δ. Κουτσούμπας από Καλογρέζα: Να είναι το ΚΚΕ η έκπληξη των εκλογών, για να είναι την επόμενη μέρα πιο δυνατός ο λαός appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα