Χειροπέδες σε 26χρονο στη Μεταμόρφωση – Κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

Στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έπεσε 26χρονος ημεδαπός το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί διερεύνησαν πληροφορίες αναφορικά με τη δράση

του συλληφθέντος στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τον εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική δράση του.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του έξι αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 5,4 γραμμάρια κοκαΐνης, έτοιμες για διακίνηση. Από επακόλουθη έρευνα στην οικία του, στην περιοχή των Βριλησσίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

149,6 γραμμ. κοκαΐνης,708 γραμμ. κάνναβης,τυφέκιο με 20 φυσίγγια,αεροβόλο,αναδιπλούμενος σουγιάς και μαχαίρι,2 μεταλλικές σιδερογροθιές,πτυσσόμενη ράβδος,αυτοκίνητο,το χρηματικό ποσό των -75.445- ευρώ,6 κινητά τηλέφωνα και3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Χειροπέδες σε 26χρονο στη Μεταμόρφωση – Κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα