«Μαφιόζικη» χαρακτήρισε ο Κώστας Γιαννόπουλος την αρπαγή 4 παιδιών από τη μητέρα τους, σε δομή φιλοξενίας: «Έχω συνεργάτες μπορεί να σας πυροβολήσουν» (βίντεο)

«Μαφιόζικη» χαρακτήρισε ο Κώστας Γιαννόπουλος την αρπαγή 4 παιδιών από τη μητέρα τους, σε δομή φιλοξενίας: «Έχω συνεργάτες μπορεί να σας πυροβολήσουν» (βίντεο)ggakisWed, 05/15/2024 - 10:47

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές μετά τη γονική αρπαγή 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με «μαφιόζικο τρόπο» από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο,

βγήκε εισαγγελική εντολή για να απομακρυνθούν τα παιδιά από τη μητέρα τους και να μεταφερθούν στον συγκεκριμένο χώρο «για να προστατευθούν γιατί κινδύνευαν στον χώρο όπου ζούσαν».

«Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω-γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.


Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών, και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Τα τέσσερα παιδάκια φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τη 1.45 το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε το συμβάν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή των παιδιών σε κίνδυνο.

Τα στοιχεία των παιδιών

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος περίπου ένα μέτρο.Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών, μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/paidia.png?itok=tCNQZ87_
Keywords
Τυχαία Θέματα