Eρμής Καραγιάννης: Ο πρώην υποψήφιος του GNTM «έβαλε» τέλος στην ζωή του – Προσπάθησε να τον σώσει ο πατέρας του (φωτό & βίντεο)

Eρμής Καραγιάννης: Ο πρώην υποψήφιος του GNTM «έβαλε» τέλος στην ζωή του – Προσπάθησε να τον σώσει ο πατέρας του (φωτό & βίντεο)egakiWed, 05/15/2024 - 12:03

Θρήνο και φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 23χρονου μοντέλου, Ερμή Καραγιάννη.

Ο 23χρονος αυτοκτόνησε…

Ο Ερμής Καραγιάννης είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών, χωρίς να καταφέρει να περάσει στα bootcamps.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermes Karayannis (@hermes_ky)

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η φίλη του μοντέλου που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, μπροστά στον πατέρα του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermes Karayannis (@hermes_ky)

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ενώ στην κηδεία του 23χρονου παραβρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων η Αναστασία Γιούσεφ και η Κατερίνα Στικούδη.

Στην εκπομπή μίλησε και μια παιδική φίλη του αδικοχαμένου Ερμή, η οποία αποκάλυψε ότι, αν και ο 23χρονος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κανείς δεν υποψιαζόταν όσα ακολούθησαν.

«Συνέβη την Πέμπτη το βράδυ. Έγιναν όλα ξαφνικά. Διέγραψε κάποιους φίλους του από το Instagram και κάποιους άλλους τούς μπλόκαρε. Δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γέμιζε τίποτα και ότι δεν είχε νόημα η ζωή του. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω και του έλεγα ότι όλοι το έχουμε περάσει. Αλλά κανείς μας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Τον τελευταίο καιρό δεν έβλεπε ψυχίατρο, παλιότερα ναι. Έμενε με τον μπαμπά του, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος και ένιωθε γαλήνη την ώρα που το έκανε. Μας είπε ότι έφυγε χαρούμενος. Δεν δούλευε κάπου», ανέφερε η Ρένια Τσακίρη.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/60.png?itok=mmIfRohc
Keywords
Τυχαία Θέματα
Eρμής Καραγιάννης, GNTM, – Προσπάθησε,Ermis karagiannis, GNTM, – prospathise