Ηρεμολόγιο Πέμπτης 16/05/2024

● Η Σάττι πολλά -και όχι τόσο πιστευτά- είπε για να δικαιολογηθεί για το χασμουρητό, αλλά δεν είπε το βασικότερο: ένα ντόμπρο και ξεκάθαρο συγγνώμη από την Εβραία συνάδελφό της και την ομάδα που τη συνόδευε, οι οποίοι μιλούσαν την ώρα που εκείνη είχε ξεμασελιαστεί από το επιδεικτικό χασμουρητό.

● Ακόμα και αν δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στο Ισραήλ, που φαίνεται ότι οπωσδήποτε είχε, θα έπρεπε να έχει πει μια καλή κουβέντα για την Εντεν Γκολάν, την τραγουδίστρια που εκπροσωπούσε τους Ισραηλινούς στη Eurovision, και να

της εξηγούσε ότι δεν σκόπευε να τη θίξει.

● Ολόκληρη επίθεση στο Ισραήλ (την Τουρκία όμως, καθώς είπε, την αγαπάει), μισή δικαιολογία για τη γαϊδουρινή συμπεριφορά και καμία συγγνώμη. Τόσο γενναία η στάση της πολυδιαφημισμένης Σάττι και τόσο «εύστοχη» η επιλογή της ΕΡΤ.

● Οι χρήστες του διαδικτύου επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική διεύθυνση https://holy-martyrs.com θα βρουν κάτι που αληθινά ξεχωρίζει: Είναι μια ιστοσελίδα που περιλαμβάνει τα ονόματα και τα βιογραφικά στοιχεία Ελλήνων κληρικών που κατεσφάγησαν από τους κομμουνιστές.

● Οι άνθρωποι της Εκκλησίας την περίοδο της Κατοχής βρέθηκαν ανάμεσα στις συμπληγάδες πέτρες των δυνάμεων που καταδυνάστευαν τη χώρα. Από τη μια, ήταν οι Γερμανοί, οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι και, από την άλλη, οι κομμουνιστές δολοφόνοι. Μένοντας πιστοί σε όσα τους δίδαξε ο λόγος του Χριστού, οδηγήθηκαν με το όνομά Του στα χείλη τους στη σφαγή.

● Αξίζει μια επίσκεψη σε αυτήν την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα για ένα ζήτημα με το οποίο δεν ασχολείται η συστημική ιστοριογραφία.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα