Η Hellas Direct επεκτείνεται στην ασφάλιση ενοικιαζόμενων οχημάτων και στόλων

Διαθέσιμα μέσω συνεργατών τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα.

Τη δυνατότητα ασφάλισης Rent a Car και Fleets - ενοικιαζόμενων οχημάτων και στόλων- προσθέτει η Hellas Direct στον κλάδο αυτοκινήτου. Τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρίας.

Πρόκειται

για το πρόγραμμα βασικών καλύψεων RAC Blue και το ενισχυμένο RAC Silver. Διατίθενται και τα δύο για την ασφάλιση αυτοκινήτων, φορτηγών ιδιωτικής χρήσης (ΦΙΧ) και αγροτικών φορτηγών, ενώ για την ασφάλιση μηχανών διατίθεται μόνο το RAC Blue.

Τα νέα προγράμματα και οι καλύψεις

Τα νέα προγράμματα της Hellas Direct διαμορφώνονται με βάση σταθερό ασφάλιστρο για κάθε κατηγορία φορολογήσιμων ίππων/κυβικών. Ασφαλίζονται στόλοι που περιλαμβάνουν από 20 έως 400 οχήματα, ενώ για στόλους άνω των 400 οχημάτων προσφέρεται ειδική τιμολόγηση.

Αναφορικα με τη διάρκεια των ασφαλιστηρίων, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3μηνα, 6μηνα και ετήσια συμβόλαια.

Τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα προσφέρουν πλήθος καλύψεων: τις υποχρεωτικές από τον νόμο, επιπλέον καλύψεις και προαιρετικές.

Για την ασφάλιση αυτοκινήτων, φορτηγών ιδιωτικής χρήσης και αγροτικών ΦΙΧ και τα δύο προγράμματα RAC Blue και RAC Silver περιλαμβάνουν:

Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές Αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες Φροντίδα ατυχήματος Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο

Προαιρετικές καλύψεις

Θραύση κρυστάλλων Οδική βοήθεια Νομική προστασία Προσωπικό ατύχημα

Το ενισχυμένο πρόγραμμα RAC Silver περιλαμβάνει επίσης:

Ολική κλοπή Μερική κλοπή Φυσικά φαινόμενα Χαλάζι Πυρκαγιά Αστική ευθύνη προς τρίτους από πυρκαγιά Απεργίες, εξεγέρσεις, πολιτικές αναταραχές Τρομοκρατικές ενέργειες

Για την ασφάλιση μηχανών, το πρόγραμμα RAC Blue περιλαμβάνει τις καλύψεις:

Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές Αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο Φροντίδα ατυχήματος

Προαιρετικές καλύψεις

Οδική βοήθεια Νομική προστασία

Σημειώνεται πως η ασφάλιση μηχανών δεν αφορά ηλεκτρικές, γουρούνες και ATVs.

Διευρύνοντας τις χρήσεις στον κλάδο αυτοκινήτου, η Hellas Direct δείχνει έμπρακτα την προσήλωσή της στην ενίσχυση και στήριξη των φυσικών δικτύων. Τα προϊόντα της που διανέμονται μέσω του συγκεκριμένου καναλιού αυξάνονται και θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται, θέτοντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος ασφαλιστικών λύσεων στη διάθεση των συνεργατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα