Λένα Δροσάκη: Κατά τη διάρκεια του ΜeΤoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου, θεωρώ, λόγω φόβου

H Λένα Δροσάκη μίλησε για το κίνημα του MeToo στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του διαζυγίου της και τον γιο της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Αναφορικά με το κίνημα, η ηθοποιός ανέφερε: «Το αποτέλεσμα του ΜeΤoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το μόνο όμορφο που συμβαίνει είναι ότι ο κόσμος μιλάει και

παίρνει θέση, αυτό είναι πολιτική στάσει το να παίρνει κάποιος θέση και να μην αδιαφορεί, το να λέει κάποιος “ως εδώ” και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που το κάνουν. Αυτό είναι μεγάλο κέρδος για την κοινωνία μας».

Δείτε το βίντεο

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να έρθει, θεωρώ, η κατάλληλη τιμωρία για να μπορέσει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, γιατί αν μιλάει ο κόσμος που αδικείται και μετά δεν υπάρξει καμία τιμωρία, είναι δώρον άδωρον. Όλες οι στιγμές που πέρασα ήταν δύσκολες: το να το πάρεις απόφαση, το να μιλήσεις, το να φοβηθείς και να κάνεις πίσω, το να πρέπει να παραστείς στη δίκη. Κατά τη διάρκεια του ΜeΤoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου, θεωρώ, λόγω φόβου. Μπορεί να μην είχαν τη δύναμη να μιλήσουν και εκείνοι και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τη δική μου πράξη, οπότε είναι όλο προσωπικό, πώς το αντιμετωπίζουμε».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός είπε: «Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Είμαι πολύ τυχερή, έχω τέτοιους ανθρώπους γύρω μου. Ο γιος μου είναι η κινητήριός μου δύναμα, το στήριγμά μου στη ζωή μου. Δεν μπορώ να βρω λέξεις να στο περιγράψω».

Για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για το πώς το διαχειρίζεται σε σχέση με τον γιο της, η Λένα Δροσάκη απάντησε: «Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λένα Δροσάκη, Κατά, ΜeΤoo,lena drosaki, kata, metoo