Κρητικός γάμος για τον Παντελή Τουτουντζή και τον σύντροφό του: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Κρήτη, κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα»

Ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του φέτος το καλοκαίρι σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός make up artist, επίσης, ανακοίνωσε ότι κουμπάρα στον γάμο του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία διατηρούν πολύ στενή φιλία, και ότι ο γάμος θα λάβει χώρα τον Αύγουστο στην Κρήτη.

Μιλώντας στο περιοδικό

«OK!», ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες».

Επιπλέον, περιέγραψε τη σημασία που έχει το μέρος για το ζευγάρι: «Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».

Το ζευγάρι, που είναι εδώ και 18 χρόνια μαζί, έχει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρητικός, Παντελή Τουτουντζή, Κρήτη, Ελένη Φουρέιρα,kritikos, panteli toutountzi, kriti, eleni foureira