Κατέβασε 1.000 ιούς στο pc του για να δει ποιο λογισμικό λειτουργεί καλύτερα και όλα πήγαν λάθος (βίντεο)

Ένας άνδρας κατέβασε 1.000 ιούς στον φορητό του υπολογιστή για να δοκιμάσει ποιο λογισμικό προστασίας από ιούς ήταν το πιο αποτελεσματικό. Ο YouTuber Nicholas Zetta – γνωστός ως Basically Homeless στην πλατφόρμα – έκανε μια κίνηση που είναι κυριολεκτικά το όνειρο κάθε χάκερ.

Αντί να αποφεύγει κάθε δυνατό ιό, όπως όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά, ακολούθησε μια άλλη και λίγο διαφορετική προσέγγιση. Συγκεκριμένα, ο τύπος πάτησε κάθε δυνατό ιό που μπορούσε να βρει στον κόσμο του διαδικτύου.

Κατέγραψε όλη τη διαδικασία σε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube,

το οποίο ξεκινούσε με την εξήγηση του στόχου του – να δει, δηλαδή, ποιο antivirus ήταν το καλύτερο.Unmute

Η όλη διαδικασία δεν ήταν καθόλου περίπλοκη, ουσιαστικά ο Youtuber έπρεπε να κάνει κλικ σε όσο το δυνατόν περισσότερους ύποπτους ιστότοπους και συνδέσμους.

Και έτσι δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γεμίσει εντελώς το laptop του με ενοχλητικές διαφημίσεις, πεταλούδες που πετούσαν στην οθόνη και μια πολύ περίεργη έκδοση του Minecraft.

Έχοντας κατεβάσει μερικές εκατοντάδες ιούς, αποφάσισε να δοκιμάσει τα προγράμματα προστασίας από ιούς. Συνεπώς, εγκατέστησε ένα πλήθος λογισμικών προστασίας από ιούς σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τη συσκευή του.

Αφότου εξέτασε τον υπολογιστή του για λίγα λεπτά, έγινε σαφές ότι ο φορητός του υπολογιστής ήταν σχεδόν κατεστραμμένος.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα