Έναρξη της τουριστικής σεζόν επισήμως σήμερα για την περιοχή της Σητείας

Έναρξη της τουριστικής σεζόν επισήμως σήμερα για την περιοχή της Σητείας, με την πρώτη άφιξη στο αεροδρόμιο Βιτσέντζος Κορνάρος, του Σκανδιναβικού tour operator, Nordic Leisure Travel Group. Η πρώτη πτήση της Σκανδιναβικής εταιρίας αποβίβασε στην ευρύτερη περιοχή 144 άτομα από τα οποία 104 θα διαμείνουν στη Σητεία και 40 στο Μακρύ Γιαλό.

Μία ακόμα πολύ επιτυχημένη συνεργασία, με ένα σημαντικό τουριστικό παράγοντα της Σκανδιναβίας αυτή

τη φορά, η οποία αποδεικνύει τον σοβαρό σχεδιασμό που γίνεται πλέον, για το τοπικό τουριστικό προϊόν , σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στου Δήμου Σητείας.

Την ικανοποίηση του για τη συλλογική δουλειά που γίνεται, εξέφρασε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο οποίος παρευρέθηκε στην υποδοχή των εκπροσώπων της εταιρίας και των επισκεπτών, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη σύμβουλο τουρισμού κα Μάρω Νικητάκη, τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ Κωστή Λυμπερίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη κ.α.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα η οποία είναι αρραγής, δυναμική και αποτελεσματική. Φαίνεται ότι μέχρι τώρα ο στόχος να γίνει η Σητεία προορισμός επιτυγχάνεται καθημερινά.
Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Δήμος Σητείας πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός, γιατί το χει ανάγκη η τοπική οικονομία, το χει ανάγκη ο τόπος, το χουν ανάγκη οι νέοι μας.
Βασιζόμαστε σε αυτούς οι οποίοι είναι άνθρωποι του τουρισμού, γνωρίζουν το τουριστικό προϊόν και μπορούν να μας καθοδηγήσουν αποτελεσματικά.
Εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ελκυστική την πόλη, να είναι όμορφη, καθαρή, να ενισχύουμε τις προσπάθειες του αεροδρομίου, να βελτιώνουμε τις υποδομές όσο γίνεται περισσότερο, ούτως ώστε ο επισκέπτης να βρει έναν τόπο φιλόξενο, ώστε να θέλει να επιστρέψει, γιατί για εμάς το ζητούμενο είναι αυτό. Σταθερά, αποτελεσματικά, προσπαθούμε να κατευθύνουμε τις πράξεις μας, τα λόγια και το βηματισμό μας, σε αυτή την κατεύθυνση.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια μας γιατί για εμάς το πρώτιστο είναι η συνεργασία» δήλωσε ο κ Ζερβάκης.

Ο Δήμαρχος Σητείας απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συντοπίτη Ανδρέα Αυγουστινάκη, συνεργάτη της Σκανδιναβικής εταιρίας, για τη συμβολή του στην επίτευξη της συνεργασίας.

Ο κ Αυγουστινάκης με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμο Σητείας και όλους τους εμπλεκόμενους για τη συνεργασία, «αυτή είναι μόνο η αρχή και συνεχίζουμε με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η Σητεία είναι ένας σημαντικός προορισμός και αξίζει να προσπαθήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» σημείωσε ο κ Αυγουστινάκης.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σητείας και της ΜΑΔΕΣ, προσφέρθηκε συμβολικά στους επιβάτες της πρώτης πτήσης τσάρτερ της φετινής σεζόν, παραδοσιακό κέρασμα, και ως αναμνηστικό μια εξαιρετική, μουσική συλλογή με τοπικές κοντυλιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έναρξη, Σητείας,enarxi, siteias