Πύργος: Γιος ξυλοκόπησε τη μητέρα του – Βγήκε στον δρόμο αιμόφυρτη να ζητήσει βοήθεια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Πύργο το πρωί της Πέμπτης, καθώς γιος ξυλοκόπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής με τραύματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γιος ξυλοκόπησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει σε γωνιακό σημείο του σπιτιού χτυπώντας στο μέτωπο.

Αιμόφυρτη βγήκε από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια. Περαστικοί

και ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής, παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Πύργου. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ενώ η αστυνομία διερευνά τα αίτια του συμβάντος και στο πλαίσιο αυτό προσήχθη ο δράστης στο Α.Τ. Πύργου.

Πηγή: ilialive.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΓυναικοκτονία στο Μενίδι: Τέσσερα βίντεο που τρομάζουν αποκαλύπτοντας την αγριότητα του δράστηΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή τα 2 αδέρφια για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα ΜηχανιώναΘεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο στο σπίτι και έφυγαν - Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πύργος, Γιος, – Βγήκε,pyrgos, gios, – vgike