ΗΠΑ: Ο Γερουσιαστής Μενέντεζ αποκάλυψε πως η σύζυγός του διεγνώσθη με καρκίνο

ΑΡΧΕΙΟ - Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ από το Νιου Τζέρσεϊ, αριστερά, και η σύζυγός του Ναντίν Μενέντεζ φτάνουν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη, 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Ναντίν Μενέντεζ, διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού, μία ημέρα αφότου της έριξε την ευθύνη για τις κατηγορίες περί δωροδοκίας που αντιμετωπίζει.

«Ως αποτέλεσμα των συνεχών ερωτήσεων του Τύπου και των δημοσιογράφων που παρακολουθούν τη σύζυγό μου, μου ζήτησε να αποκαλύψω την ιατρική

της κατάσταση», ανέφερε ο κ. Μενέντεζ σε δήλωσή του την Πέμπτη. «Η Ναντίν πάσχει από καρκίνο του μαστού 3ου βαθμού, ο οποίος θα απαιτήσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής».

“Nadine is suffering from Grade 3 breast cancer, which will require her to have mastectomy surgery,” the statement from Sen. Bob Menendez said. https://t.co/HTLofgnRJC

— New Jersey Herald (@NJHerald) May 16, 2024

Ο 70χρονος Γερουσιαστής των Δημοκρατικών από το Νιου Τζέρσεϊ αντιμετωπίζει 16 ομοσπονδιακές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για δωροδοκία, δράση ως ξένος πράκτορας, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και εκβιασμός. Έχει δηλώσει αθώος και αρνείται κάθε αδίκημα. Ο κ. Μενέντεζ κατηγορεί τη σύζυγό του ότι αποδέχθηκε ράβδους χρυσού, πληρωμές σε μετρητά και ότι του τις απέκρυβε, όπως υπαινίχθηκε ο συνήγορός του κατά την έναρξη των αγορεύσεων στη δίκη του την Τετάρτη.

Ο κ. Μενέντεζ, η σύζυγός του και τρεις άνδρες από το Νιου Τζέρσεϊ, ο Ουάελ Χάνα, ο Φρεντ Ντάιμπες και ο Χοσέ Ουρίμπε, κατηγορήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 για μία μηχανορραφία που φέρεται να είδε το ζευγάρι να δέχεται ράβδους χρυσού, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά και πληρωμές για μια Mercedes Cabrio ως αντάλλαγμα για την πολιτική του επιρροή.

Οι ενέργειες του Γερουσιαστή ωφέλησαν τις κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Κατάρ, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Πηγή: Independent

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑO Αμερικανός γερουσιαστής Μενέντεζ και η σύζυγός τoυ κατηγορούνται για δωροδοκίαΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μενέντεζ δήλωσε αθώος στις κατηγορίες δωροδοκίας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του ΜαχνάτανΜπ. Μενέντεζ: Νέες κατηγορίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης σε υπόθεση δωροδοκίας
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Γερουσιαστής Μενέντεζ,ipa, gerousiastis menentez