Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τέσσερα βίντεο που τρομάζουν αποκαλύπτοντας την αγριότητα του δράστη

Δολοφονία 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι, Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Την γυναίκα εντόπισαν περίοικοι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όπου την βρήκαν θανάσιμα μαχαιρωμένη στην κοιλιακή χώρα. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Οι λεπτομέρειες και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοίμασε και ολοκλήρωσε το έγκλημα της γυναικοκτονίας ο δράστης - πρώην σύζυγος στο Μενίδι, φωτίζουν κατά ένα μέρος την συνολική συμπεριφορά του και εξηγούν

γιατί αυτή η γυναικοκτονία αποτελεί ένα σχεδόν «προαναγγελθέν» έγκλημα.

Στα τέσσερα βίντεο που ακολουθούν αναδεικνύονται αυτές οι κρίσιμες λεπτομέρειες, όπου είναι δεδομένο ότι θα σταθεί και η αστυνομική έρευνα. 

Κλαίγοντας τηλεφώνησε στον αδελφό της η 15χρονη κόρη του θύματος 

Στο πρώτο βίντεο, αποκαλύπτεται ότι η 15χρονη κόρη του θύματος εμφανίζεται απόλυτα σοκαρισμένη - σε μία δραματική κατάσταση, λίγη ώρα μετά την δολοφονία ακριβώς έξω από το σπίτι της - και όμως δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει για να διαπιστώσει ότι «μάλλον ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», μιλώντας στο τηλέφωνο και απευθυνόμενη στον αδελφό της.

«Έσπαγε τα μπουκάλια και της έκλεινε τον δρόμο με το αυτοκίνητο»

Η περιγραφή μίας γειτόνισσας για όσα είδε κι άκουσε μερικά 24ωρα νωρίτερα, είναι εξίσου αποκαλυπτική. Ο μετέπειτα δολοφόνος έσπαγε μπουκάλια μπροστά στην πρώην σύζυγό και στα παιδιά του για να τους εγκλωβίσει και να μην απομακρυνθούν. Χρειάστηκε δε η γυναίκα να παρουσιάσει χαρτί(;) σε έναν αστυνομικό για να διαβεβαιώσει ότι ήταν διαζευγμένη με τον πρώην σύζυγό της, που απαιτούσε προφανώς να την πλησιάσει.

Βίντεο ντοκουμέντο από βίαιο τσακωμό μια εβδομάδα πριν

Αν και είναι δύσκολο να γίνει πλήρως αντιληπτός αυτός ο διάλογος που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ανάμεσα στο θύμα και στον δολοφόνο μερικές ημέρες πριν από την γυναικοκτονία - και πάλι η ένταση είναι άκρως αποκαλυπτική.

{"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το Β` μέρος του βίντεο ντοκουμέντου από τον βίαιο τσακωμό μια εβδομάδα πριν ","description":"Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη βίαιη επίθεση μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι. ","thumbnailUrl":"https://i4thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyNC8wNS8xNi8xMy8wMF80Ml82NjQ2MDM3YWI4MzEzLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT3M15S","uploadDate":"2024-05-16T13:02:46.000Z","contentUrl":"https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/4c5811/v-d1b318uijf75.mp4","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wl8n7yxa0&playlistId=v-d1b318uijf75","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}}

Στη μέση του δρόμου, μπροστά σε βιτρίνες καταστημάτων η δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι

Τέλος, το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 40χρονη γυναίκα «μιλάει» και αυτό. Είναι κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, μπροστά σε καταστήματα στο Μενίδι, αλλά ο δολοφόνος δεν δίστασε προφανώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι, Τέσσερα,gynaikoktonia, menidi, tessera