Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» (βίντεο)

Κυνικός και αμετανόητος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο 50χρονος άντρας που δολοφόνησε την σύζυγο του στο Μενίδι.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο 50χρονος δράστης βρέθηκε μεθυσμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην περιοχή

της Φυλής.

Γυναικτοκτονία στο Μενίδι: «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω, θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος δράστης αφού αφαίρεσε τη ζωή από την εν διαστάσει σύζυγό του, πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να μείνει το βράδυ και στη συνέχεια ξεκίνησε να περιπλανιέται.

Άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας και στη συνέχεια ακολούθησαν τη διαδρομή με αποτέλεσμα να τον βρουν κρυμμένο στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη σύλληψή του είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός χώρας.

Ο 50χρονος μάλιστα εντοπίστηκε με τα ματωμένα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της δολοφονίας. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαινόταν αρκετά μεθυσμένος.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε και στην κόρη του.

Το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης μία εβδομάδα πριν τη δολοφονία

Η τηλεοπτική εκπομπή T.live, έβγαλε στο φως ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την τελευταία επίθεση που δέχθηκε η 40χρονη γυναίκα από τον δράστη, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου, στις 12:00 το βράδυ σχεδόν πενήντα μέτρα μακριά από την είσοδο του σπιτιού της.

Η άτυχη γυναίκα ακούγεται να φωνάζει στον 50χρονο: «Φύγε από εδώ. Σταμάτα. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Τέλος!», ενώ ο ίδιος της απαντούσε Θα σε σκοτώσω! Δεν το καταλαβαίνεις!».

Αξίζει να σημειωθεί πως τη στιγμή της λογομαχίας, ο δράστης έσπαγε μπουκάλια μπύρας και πλησίαζε απειλητικά προς το μέρος του θύματος κρατώντας τα κομμένα γυαλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι, Σκότωσα,gynaikoktonia, menidi, skotosa