Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη απαρτία: Θέ να 'ρθει κάποιο σούρουπο, ξανά ν’ ανταμωθούμε

Χειμερινοί Κολυμβητές

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν στο Κηποθέατρο του Παπάγου στις 25 Ιουλίου σε πλήρη απαρτία -«κάτω από τη μακρινή σιωπή των αστεριών, μέσα στο έμμονο ζουζουνητό της φωτισμένης πόλης»- με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την 45χρονη και βάλε παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και πολλά ανέκδοτα.

Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους βουτώντας στον παλμό της βραδιάς, ενώ θα πλαισιωθούν από φίλους που τραγουδούν και μέλη της χορωδίας Chorus Vivendi υπό τον Γιάννη Βρυζάκη.

Εκπρόσωποι

της Σχολής της Θεσσαλονίκης που άλλαξε για πάντα το μουσικό τοπίο της χώρας, πέρασαν κι εκείνοι από το στούντιο Αγροτικόν του Νίκου Παπάζογλου, μαζί με τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Ξυδάκη και τις Τρύπες, σε εποχές που τα Θεσσαλονικιώτικα τοπωνύμια όπως η Αρζεντίνα, η Αρετσού και ο Βαρδάρης ήταν στα χείλη όλων μας. Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές δίνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Κάθε μία από τις σπάνιες συναυλίες τους είναι μια ζεστή και ουσιαστική συνομιλία με το κοινό τους, αλλά κι ένας διάλογος του παραδοσιακού με το μοντέρνο που δημιουργείται επί τόπου, «στους δρόμους που οι ίσκιοι μας ψάχνουν τ΄αστέρια».

Οι υπέροχοι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι το μακροβιότερο ελληνικό μουσικό σχήμα, καθώς διανύουν την πέμπτη δεκαετία της δράσης τους, ξεκινώντας τις συναυλίες τους το 1979 και τη δισκογραφία τους το 1981. Βέβαια, ο κεντρικός τους πυρήνας είχε ξεκινήσει το 1965.

Θα εμφανιστούν με την εξής σύνθεση:

Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή

Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν

Εύη Μάζη: φλάουτο,φωνή

Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο, φωνή

Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή

Διονύσιος Ρούσσος: φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα

Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι

Info

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com & tickethouse.gr powered by more
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα more Spots

Music Corner
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3304000

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής: Τι θα δούμε το καλοκαίρι

«Καληνύχτα και Καλή Τύχη»: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ

Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ: Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο

Keywords
Τυχαία Θέματα