H ΣΟΛ Crowe έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®

Την επίσημη πιστοποίηση Great Place to Work® έλαβε η ΣΟΛ Crowe, έπειτα από διεξοδική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από τον αρμόδιο οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η πιστοποίηση αυτή προκύπτει μέσα από μία μεθοδική διαδικασία που βασίζεται σε ανώνυμη, εμπιστευτική και αντικειμενική αξιολόγηση των εργαζομένων της εταιρείας για τις συνθήκες στις οποίες εργάζονται.

Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήχθη, οι εργαζόμενοι

της ΣΟΛ Crowe αξιολόγησαν με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας καθώς και το αίσθημα ασφάλειας που καλλιεργείται από τη διοίκηση. Παράλληλα, επιβραβεύτηκε ο σεβασμός προς τη διαφορετικότητα που διέπει όλες τις εταιρικές πρακτικές της ΣΟΛ Crowe, η οποία έχει συστηματικά επενδύσει στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος.  

Η διάκριση της εταιρείας σε Great Place to Work®, αποτελεί αναγνώριση και ταυτόχρονα επιβεβαίωση της ισχυρής της δέσμευσης για την ανάπτυξη ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο τον εργαζόμενο. Την ίδια στιγμή, αποδεικνύει  πως η ευημερία και η προστασία των ανθρώπων της αποτελούν για τη ΣΟΛ Crowe αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Ο κ. Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την πιστοποίηση της ΣΟΛ Crowe  ως Great Place to Work®, γιατί αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο αναπτύσσονται σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να παραμένουμε αφοσιωμένοι στους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας, όλοι μαζί, την επιτυχημένη πορεία της εταιρεία μας και δημιουργώντας ένας μέλλον γεμάτο αξία για όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΟΛ Crowe, Great Place, Work®,sol Crowe, Great Place, Work®