Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δύσκολα και εκεί, χρεοκόπησα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην χρεοκοπία που είχε ζήσει παλιότερα με επιχείρησή του.

Μετάνιωσες ποτέ που έγινες ηθοποιός;

Δεν μετάνιωσα ποτέ που έγινα ηθοποιός και το εννοώ. Αγαπάω αυτό το επάγγελμα τόσο πολύ, χαίρομαι πολύ που το κάνω και βιοπορίζομαι από αυτό. Αν κάποια στιγμή όμως δεν μπορώ να βιοποριστώ, θα βρω κάτι άλλο να κάνω. Νομίζω δεν θα το μετανιώσω ποτέ. Αλλάζω προτιμήσεις όσο μεγαλώνω,

αλλάζουν τα ενδιαφέροντά μου, όπως συμβαίνει και με όλους, αλλά στην ηλικία που είμαι, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κακώς επέλεξα να γίνω ηθοποιός. Στη χώρα μας η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να επιβιώσεις από αυτή τη δουλειά. Είναι μια δουλειά, η οποία πρέπει να απλώσεις το χέρι σου να πιάσεις το άλλο δέντρο και μετά να αφήσεις αυτό το δέντρο που κάθεσαι. Αν ένας ηθοποιός βιοπορίζεται μόνο από αυτό, τότε αν για έναν χρόνο δεν κάνει ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιβιώσει.

Υπήρξε στιγμή που το τηλέφωνό σου δεν χτύπησε για δουλειά;

Πιο παλιά ναι. Όταν τελείωσα τη δεύτερη δουλειά μου. Τότε έκανα μια επιχείρηση, πέρασα όμως δύσκολα και εκεί, χρεοκόπησα. Μετά όμως η πίστη στον άνθρωπο με έκανε να προχωρήσω. Ο Θεός δεν σε βοηθάει αν είσαι άπραγος.

Πηγή: www.enikos.gr

The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δύσκολα και εκεί, χρεοκόπησα» first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα