Μενίδι: Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε – Θα δικαζόταν αύριο

Τρεις φορές είχε καταγγείλει η 40χρονη γυναίκα, που εντοπίστηκε νεκρή σήμερα (16/05) το πρωί, με καρφωμένο ένα μαχαίρι στην κοιλιά της στην μέση του δρόμου, στο Μενίδι, τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η πρώτη καταγγελία σε βάρος του 50χρονου είχε γίνει στις 3 Απριλίου του 2013, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Τότε, είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το θύμα, προχώρησε σε καταγγελία

για δεύτερη φορά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022, οπότε και υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Yπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., της χορηγήθηκε έγγραφο για την εξέτασή της από ιατροδικαστή και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η τρίτη καταγγελία έγινε στις 7 Μαΐου του 2024. Περίπου στις 00:30 ο 50χρονος πρώην σύντροφός της και το θύμα οδηγήθηκαν στο Α΄ Α.Τ. Αχαρνών/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Η 40χρονη υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, και ο 50χρονος συνελήφθη για ακόμη μία φορά στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας, ωστόσο δήλωσε ότι δεν το επιθυμεί.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο 50χρονος πρώην σύντροφός της θα δικαζόταν αύριο για το τελευταίο βίαιο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο εισαγγελέας γνώριζε το ποινικό παρελθόν για ενδοοικογενειακή του δράστη. Κατά την προσαγωγή του προσκομίστηκαν όλα τα έγγραφα.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου του θύματος, αφού θεωρούν πως είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Σημειώνεται πως η 40χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Πηγή: www.enikos.gr

The post Μενίδι: Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε – Θα δικαζόταν αύριο first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενίδι, Τρεις, 40χρονη,menidi, treis, 40chroni