Αύριο η αποκάλυψη του Assassin’s Creed Shadows

Για αρκετό καιρό, οι φήμες ήταν έντονες σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο στον κόσμο του Assassin’s Creed. Μετά από μεγάλη αναμονή, η Ubisoft ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο παιχνίδι που θα προστεθεί στη δημοφιλή σειρά, το οποίο ονομάζεται Assassin’s Creed Shadows.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αύριο, 15 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), στο επίσημο κανάλι της Ubisoft

στο YouTube. Επιπλέον, η αντίστροφη μέτρηση στα social media του Assassin’s Creed Shadows έχει ξεκινήσει και οι παίκτες καλούνται να συμμετάσχουν, αναζητώντας ανταμοιβές.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη φεουδαρχική Ιαπωνία, έχοντας προηγουμένως αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 ως Assassin’s Creed Codename RED. Σύμφωνα με δηλώσεις προγραμματιστών, το Shadows θα είναι το πρώτο παιχνίδι Assassin’s Creed πλήρως συμβατό με την τρέχουσα γενιά κονσολών, υπονοώντας ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4. Η Ubisoft στοχεύει σε έναν πιο δυναμικό κόσμο που αντιδρά στον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς και του φορτίου των αντικειμένων του χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, το Shadows αναμένεται να κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 15 Νοεμβρίου του 2024.

The post Αύριο η αποκάλυψη του Assassin’s Creed Shadows appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα